szürkehályog komárom
 

 
Egyéb szemészeti szolgáltatásaink
 
Bár a látásunk elveszítését tartjuk az egyik legnagyobb egészségügyi félelmünknek, a megfelelő kivizsgálásokat és megelőzésre irányuló ellenőrzéseket gyakran kihagyjuk. A lehetőség adott klinikánkon is, hogy nem csak a betegségek megelőzésére fókuszáló szolgáltatásokat, de szemünk megőrzésére és tökéletesítésére is megtaláljuk a megfelelő eszközt.
Nézze meg milyen szolgáltatásokkal állunk még a rendelkezésére!
 

Zöld hályog

Az egyik legveszélyesebb szembetegségek egyik, amikor is a látóideg rostok lassan, de visszafordíthatatlanul pusztulnak el. Ha idejében nem kezelik, akár vaksághoz is vezethet. Az elnevezés kissé megtévesztő, ugyanis nem eltávolítható hályogról van szó, kezelés nélkük azonban a fájdalom a csontokon keresztül a fél fejre is átterjedhet. Kivizsgálását klinikánkon is végezzük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

Megelőző vizsgálatok

Sokat emlegetjük a megelőzés fontosságát, mégis a gyakorlatban nem szentelünk elég figyelmet neki. Amennyiben szemészeti szűrővizsgálatot szeretne, valamilyen betegség gyanúját szeretné eloszlatni, vagy megerősíteni, kérje orvosaink szakértő véleményét.

Kontaktlencsék

Klinikánkon többféle magas minőségű kontaktlencse is elérhető kedvező áron pácienseinknek, többek között a Johnson and Johnson Acuvue Oasys, Acuvue Advance /szemtengelyferdülés korrekciójára is/ Surevue

 
 

Jelentkezzen hozzánk vizsgálatra a következő időpontokban és elérhetőségeken:

Fovea Szemészeti Klinika

Hétfő - Péntek: 08:00 - 15:00

00 36 20 599 20 02

00 421 35 / 770 01 33

info@szemeszetiklinika.hu

 

   
 
szürkehályog műtét