Végleg megszabadulhat szemüvegétől és kontaktlencséjétől!
 

 

 

Mi a lézeres látásjavítás?

Az excimer lézerkezelés a szemüveg és a kontaktlencse végleges elhagyását teszi lehetővé. Egy olyan szemészeti eljárás, melynek során kijavítjuk a szem fénytörési hibáját, így a szembe érkező fénysugarak kereszteződése a látóhártyán az éleslátás helyére kerül. A beavatkozás eredményeképpen többé nem lesz szüksége szemüvegre, távolra és közelre egyaránt élesen fog látni!

 

 

D í j m e n t e s
Lézeres Látásjavító Infocsomag

 
Töltse le részletes információs anyagunkat a lézeres látásjavításról és tudjon meg mindent erről a kezelésről!
A gombra kattintás után azonnal küldjük önnek az info anyagot az email postafiókjára!

Név:

*

Email:

*

          

Természetesen adatait szigorúan bizalmasan kezeljuk és másnak ki nem adjuk, valamint bármikor
törölheti magát egy kattintással!

     

 

 
   

Miről is van szó?

Egy un. excimer lézer segítségével végezzük el a kezelést, mely a mai szemsebészet egyik kipróbált csúcstechnikája. Klinikánkon a Wavelight 400 lézert használjuk, mely az egyik legkorszerűbb, legmegbízhatóbb és leggyorsabb excimer lézer a világon, így egy szem kezelése átlagosan 10 másodpercet egy dioptria eltűntetése csupán 2 másodpercet vesz igénybe! Az egyedülálló szivárványhártya felismerő rendszer és a precíziós, sokdimenziós szemfigyelő rendszernek köszönhetően a lézer ellenőrzése alatt tartja az akaratlan szemmozgásokat is. Az Ön számára a kezelés fájdalom-mentes, gyors és biztonságos.

 
 
   


Hogyan zajlik a műtét?

Elsősorban egy részletes alkalmassági vizsgálaton kell részt vennie a páciensnek, melyet klinikánkon ingyenesen biztosítunk. Ez alapján az orvos dönti el, hogy alkalmas-e lézeresszemkezelésre.

A következő lépésben mindössze néhány perc alatt megkapja alézeres kezelést, mellyel az eredményt azonnal érezni és látni fogja. A kezelt szem 2-3 napig még érzékeny lesz, de az utolsó kontroll után 100%-osan élvezheti éleslátását, mely a műtét után még jobb lehet, mint szemüveggel, vagy kontaktlencsével.


Klinikánk és orvosaink

Több, mit 10 éves tapasztalattal rendelkezünk szemészeti beavatkozásokban, ezalatt több ezer embernek adhattuk vissza a színes és éles látás élményét. Komárno szívében 2008-ban épült klinikánkon teljes új és modern környezetben várjuk betegeinket. Mára közel évi 1000 műtétet végzünk, a legmodernebb szemészeti technikával, hogy pácienseinknek az elérhetőlegmagasabb szintű szemészeti szolgáltatásokat nyújthassuk.

Orvosainkrendszeresen nemzetközi képzéseken és konferenciákon vesznek részt, folyamatosan képezik magukat a legújabb technikákból és alkalmazzák őket a gyakorlatban. A beavatkozásokat végző orvosaink 10 éves tapasztalattal és több ezer sikeres műtéttel a hátuk mögött teljes biztonságot és szakértelmet adnak Önnek a műtétek előtt és után is.
Minden
orvosunk és nővérünk magyar anyanyelvű, de mindemellett tökéletesen beszélünk szlovákul és angolul is. Mindent megteszünk, hogy az Ön számára legjobb körülményeket biztosítsuk szakmai és emberi tekintetben is!

 

 
 

 

   

Lézeres látásjavítás nálunk

 

Hosszú és fárasztó várakozás nélkül, kellemes környezetben, korszerűen felszerelt munkahelyen várjuk Önt

A vizsgálatra egyéni előjegyzés alapján fogadjuk Önt, magánklinikánkon orvosaink beszélnek magyarul, szlovákul és angolul is, nyugodtan és kapkodás nélkül készülhet a vizsgálatra és kezelésre

A lézeres szemműtét szemcseppel történő érzéstelenítéssel zajlik, fájdalom és kellemetlenség-mentesen

A kezelés során semmilyen fájdalomérzetre nem kell számítani, mindössze néhány perc alatt visszakapja éleslátását, amit azonnal tapasztalni fog.

A beavatkozás után azonnal távozhat klinikánkról, mindenféle korlátozás nélkül

  


 

 

    

   

 

 

 


Árak, kedvezmények
 

A lézeres látásjavítás ára néhány év alatt megtérül, hiszen nem kell többé szemüvegre,
pótszemüvegre, dioptriás szemüvegre vagy kontaktlencsére költenie.
 

 
 


Válassza Premium, vagy Extra csomagunkat igényeihez mérten:

 

 

                         EXTRA BÓNUSZ

 

 

 
Pénzvisszafizetés!

+ Utólagos kedvezmény: amennyiben klinikánkon az Ön ajánlása alapján újabb lézeres korrekciós szemműtétre kerül sor, akkor az Ön kezelésének árából utólagos kedvezményt adunk, új páciensenként  
33 EUR
-t!

 

 

5 helyett csak 4 fizet
 

+ Jelentkezzenek be hozzánk egyszerre 5-en és csak 4 lézeres látásjavítást kell fizetniük, az egyiküké ingyen lesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelentkezzen hozzánk alkalmassági vizsgálatra a
következő időpontokban és elérhetőségeken:

Fovea Szemészeti Klinika

Hétfő - Péntek: 08:00 - 15:00

00 36 20 599 20 02

00 421 35 / 770 01 33

info@szemeszetiklinika.hu

 

 

szürkehályog műtét