szürkehályog komárom
 

 
Szemhéjplasztika percek alatt,
a magyarországi árak töredékéért
 
Szemhéjplasztika alá tartozik minden sebészeti beavatkozás, amit a szemhéjon végzünk, legyen szó tumorról, vagy bármilyen elváltozásról. A műtétek oka lehet egészségügyi, mikor az elváltozás már a szemet, vagy a látást veszélyezteti, vagy szépészeti is, mikor a szem környékének fiatalságát szeretnénk visszakapni. Klinikánkon mindkét esetben állunk rendelkezésére, a szépészeti beavatkozásokat pedig a plasztikai klinikák árainak töredékéért végezzük. Az alábbiakban a leggyakrabban előforduló beavatkozásokból szemezgetünk:
 

szemhéjplasztika

Szemhéjkifordulás (ectropium)

A problémát az alsó szemhéj kóros kifordulása jelenti. A szemhéj oldalsó rögzítőszalagjai kilazulnak, a környéki idegrostok károsodnak, vagy tartós kötőhártyagyulladás is lehet a betegség oka. Gyakori velejáró lehet az alsó könnypont kifordulása. Orvoslása műtéttel történik, többféle egyszerű műtéti eljárás áll betegeink rendelkezésére klinikánkon is, mellyel ez a kellemetlen betegség gyógyítható. Konkrét esetekben kivizsgálás után tudunk szakvéleményt mondani és tanácsot adni a további lépésekre. Keressen bizalommal az elérhetőségeinken.

 

Szemhéj befelé fordulása (entropium)

Egyike a leggyakoribb szemhéjelváltozásoknak. A szemhéjak befelé fordulásával a pillaszörők irritálják a szaruhártyát, állandó fájdalmat és hámosodási problémákat okozva. Hátterében általában a meglazult kötőszövetek állnak, megelőzni sajnos nem lehet, de műtéti úton gyógyítható. A vizsgálatra és a műtétre is lehetőség van klinikánkon. Az oldal alján megtalálja árainkat és elérhetőségeinken pedig állunk rendelkezésére.

Szemhéjcsüngés (ptosis)

A szemhéjemelő izom alulműködésének köszönhetően a beteg panasza az állandó szemhéjcsüngés. Lehet vele született is, vagy sérülés, gyulladás, fertőző betegségek nyomán is kialakulhat. A műtét során megrövidítjük a szemhéjemelő izmokat, így azok megfelelő működésre lesznek képesek.

Szemölcsök, kinövések, tumorok

A szemen, vagy környékén megjelenő szemölcsök és kinövések esztétikai, de akár már egészségügyi problémákat is okozhatnak. Eltávolításuk egyszerű, mégis a páciensek sokszor halogatják. A beavatkozás után kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, közérzete is javul. Konzultáljon orvosainkkal és szabaduljon meg a kellemetlenségektől nálunk.

 

 

Szépészeti beavatkozások

A szem esztétikai szempontból is nagyon fontos, nem hiába szól a mondás, hogy a szem a lélek tükre, nem hiába szeretnénk megóvni az öregedés, vagy sérülések kellemetlen következményeitől. Klinikánkon ezeket a beavatkozásokat is nagy rutinnal és odafigyeléssel végezzük, problémájáról konzultáljon orvosainkkal, hogy megtudja milyen lehetőségek vannak a megoldásra.

 
 

Árak, kedvezmények

Nem vagyunk plasztikai klinika, de szaktudásunknak és professzionális eszközeinknek köszönhetően magas fokon végezzük a plasztikai beavatkozásokat is. Így tudjuk pácienseinknek biztosítani a rendkívül magas szakértelmet és a plasztikai klinikákhoz képest törekéd árat.

A szürkehályoggal kapcsolatos műtétek árait itt tekintheti meg: Szürkehályog árlista

A látásjavító beavatkozások áraiért kattintson ide: Látásjavítás árak

Az itt feltüntetett árak már tartalmazzák az Áfát és 2011.01.-től érvényesek.

Plasztikai beavatkozásokra vonatkozó áraink:

Jégárpa eltávolítása 5 700 Ft
szem körüli szemölcsök, kisebb tumorok eltávolítása 14 300 Ft
szemhélyplasztika 28 500 Ft
kúszóhályog eltávolítása 24 300 Ft

egyéb beavatkozásoknál egyedi árat beszélünk meg pácienseinkkel

Jelentkezzen hozzánk vizsgálatra a következő időpontokban és elérhetőségeken:

Fovea Szemészeti Klinika

Hétfő - Péntek: 08:00 - 15:00

00 36 20 599 20 02

00 421 35 / 770 01 33

info@szemeszetiklinika.hu

 

   
 
szürkehályog műtét