Egyéb Szemészeti Szolgáltatásaink

Bár a látásunk elveszítését tartjuk az egyik legnagyobb egészségügyi félelmünknek, a megfelelő kivizsgálásokat és megelőzésre irányuló ellenőrzéseket gyakran kihagyjuk. A lehetőség adott klinikánkon is, hogy nem csak a betegségek megelőzésére fókuszáló szolgáltatásokat, de szemünk megőrzésére és tökéletesítésére is megtaláljuk a megfelelő eszközt.
Nézze meg milyen szolgáltatásokkal állunk még a rendelkezésére!

Zöldhályog

Az egyik legveszélyesebb szembetegségek egyike, amikor is a látóideg rostok lassan, de visszafordíthatatlanul pusztulnak el. Ha idejében nem kezelik, akár vaksághoz is vezethet. Az elnevezés kissé megtévesztő, ugyanis nem eltávolítható hályogról van szó, kezelés nélkük azonban a fájdalom a csontokon keresztül a fél fejre is átterjedhet. Kivizsgálását klinikánkon is végezzük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Megelőző vizsgálatok

Sokat emlegetjük a megelőzés fontosságát, a gyakorlatban mégsem szentelünk neki elég figyelmet. Amennyiben szemészeti szűrővizsgálatot szeretne, valamilyen betegség gyanúját szeretné eloszlatni, vagy megerősíteni, kérje orvosaink szakértő véleményét.